, Iz Ljubljane v Dubaj za samo 293 EUR, Poceni po svetu, Poceni po svetu

Dubajski Emirat je drugi največji od sedmih Združenih arabskih emiratov, vendar ima največ prebivalstva s preko 2,1 milijona prebivalcev. Velikost je sinonim za Dubaj, saj še naprej gradi prve, največje in najvišje konstrukcije na svetu. Dubaj neprestano prebiva v zatiranju s samim seboj, ko skuša magnetizirati turiste v sanjski svet zanimivosti in nečutenih razkošjih. Točke emirata so v njegovih podjetniških sposobnostih, da ustvari nepredstavljivo najdbo v svojih turističnih znamenitostih, trgovskih središčih, parkih, nočnem življenju in hotelih. Čeprav strogo varuje svoje tradicionalne prakse, dopušča, da druge religije dihajo, kar je med konservativnim arabskim svetom redka kakovost. K sreči se je uspešno obvaroval pred ekstremizmom, kar je bilo nujno potrebno, da je preživel. Danes se je Dubaj uveljavil kot svetovljanska metropola, ki vztrajno raste in postaja globalno mesto ter poslovno in kulturno središče Bližnjega vzhoda in regije Perzijskega zaliva:

Kdaj potovati?

November – marec, brez novoletnih praznikov

Koliko časa bo trajala ponudba?

Kakšen dan ali dva.

Nasvet

Če ne vidite takšnih cen, ko so prikazane v tem prispevku, je možno dvoje:

  • da je povpraševanje začelo naraščati (torej, da so vas drugi prehiteli) – v tem primeru se malce poigrajte z datumi;
  • da imate piškotke na tej strani naložene že dalj časa – v tem primeru izbrišite piškotke strani in potem še enkrat kliknite na spodnjo povezavo.

Primer potovanja – poceni letalske karte

, Iz Ljubljane v Dubaj za samo 293 EUR, Poceni po svetu, Poceni po svetu
Klikni na sliko za preusmeritev na Momondo, kjer lahko letalsko karto kupite. 262 GBP = 293 EUR.

Letalske družbe

Aeroflot

Hotel

Za vas smo izbrali Juba hotel Dubai (klikni za več info & rezervacijo oz. izbiro druge namestitve) z dobrimi ocenami na Bookingu:

, Iz Ljubljane v Dubaj za samo 293 EUR, Poceni po svetu, Poceni po svetu