Sri Lanka poceni letalske karte

Šrilanka je stoletja zapeljevala popotnike. Otok je poln romantičnih pokrajin, brezčasnih ruševin, bujnih gozdov in vrtoglavih slapov. Topli ljudje in okusna hrana pa bosta vaš obisk naredila zelo poseben. Vozite se z vlakom po obali in si oglejte zlate plaže, oprane z valovi, obiščite Levjo skalo (Sigiriya), se pomladite z ajurvedsko masažo in si oglejte žetev cejlonskih čajnih listov.

Tokrat smo našli izjemno ponudbo za 11-dnevne počitnice v Unawatuni. Iz Colomba, kjer letalo pristane, predlagamo, da se do Unawatune odpeljete z vlakom in si celo privoščite VIP vagon, ki bo stal samo nekaj evrov več, kot navaden vagon. Super doživetje (preizkušeno)!

Iz Unawatune se lahko s tuk-tukom zapeljete še do bližnjih plaž, med katerimi posebej priporočamo Mirisso, ki zadnja leta postaja precej žurerski kraj.

Povprečne temperature v novembru:

Let je iz Milana. Cena je predstavljena za 2 osebi in preračunana na 1 osebo.

Kdaj?

November – december.

Koliko časa bo trajala ponudba?

Kakšen dan ali dva.

Primer potovanja – poceni letalske karte

Poceni letalske karte Colombo
Klikni na sliko za preusmeritev na Skyscanner, kjer se ponudba nahaja.

Letalske družbe

Kuwait Airways

Hotel

Za vas smo izbrali hotel Crescent Resort Unawatuna (kliknite za več info, da se sami prepričate, ali je hotel pravi za vas oz. za izbiro drugega & rezervacijo) z zelo dobrimi ocenami (8,3/10):

Poceni hotel Unawatuna