, V Indijo iz Milana za 394€, Poceni po svetu, Poceni po svetu

S svojimi razkošnimi mešanicami tradicij, duhovnih prepričanj, festivalov, arhitekture in pokrajin, bodo vaši spomini na Indijo svetli že dolgo po tem, ko ste zapustili obalo.

Indijska pokrajina je tako fantastično raznolika, kot njene kulturne tradicije. Od zasneženih vrhov Himalaje do sončnih plaž tropskega juga. Lahko na safari na fotografski lov za velikimi mačkami, šnorklate v turkiznih obalnih vodah vodah obalnih umik, se podate na treking visoko v gore, ali pa samo vdihavate dišeči zrak borovcev na meditativni gozdnih sprehodih. Med vsemi temi naravnimi zakladi je bogastvo arhitekturnih draguljev, od mirnih templjev, ki se dvigajo iz ravnic do razpadajočih utrdb, ki segajo čez globoke grape.

Tudi indijska kuhinja je čudovita mešanica različnih receptov, vsak s svojimi tradicionalnimi tehnikami priprave in predstavitvenih stilov – od konkurenčnih okusov mojstrsko mariniranega mesa in thalisa (obrokov s ploščami) do preprostega razkošja vegetarijanskih curryja in globokomorskih užitkov. Začimbe so osrčje indijske kuhinje, saj je v večini kuhinj vonj kumina v vročem olju precej domač. Država je znana tudi po svoji okusni ulični hrani, kjer prodajalci prodajajo vse od pikantnih samos in kebabov do hladnega kulfija (sladoleda) in lassija (jogurtov). Samo pazite, da se ne zastrupite.

Kdaj?

november – marec (brez novega leta)

Redna cena

600€ + (prihranek: 206€)

Koliko časa bo trajala ponudba?

Kakšen dan ali dva.

Primer potovanja

, V Indijo iz Milana za 394€, Poceni po svetu, Poceni po svetu
Kliknite na sliko za preusmeritev na Skyscanner, kjer se ponudba za poceni letalske karte za Indijo nahaja.

Če vas moti predolg let, lahko za 23€ več izberete skoraj pol krajši let:

, V Indijo iz Milana za 394€, Poceni po svetu, Poceni po svetu
Kliknite na sliko za poceni letalske karte Mumbai – Skyscanner

Letalske družbe

Air India ali AlItalia + Virgin Atlantic