, Pozimi na Maldive za 460€, Poceni po svetu, Poceni po svetu

Poceni let iz Benetk v Male za 460€ za povratno potovanje.

Maldivi so sestavljeni iz 1.190 otokov v Indijskem oceanu, jugozahodno od Indije. Ponujajo samoto ali dogodivščine; osupljiv pogled na ocean in najbolj razkošne podvodne vile na svetu. Maldivi so idealna destinacija za poročna potovanja, obletnice ali za vse tiste, ki preprosto iščejo romantični pobeg. Tudi za družine je super poskrbljeno, saj imajo Maldivi številna letovišča, ki ponujajo vile z več spalnicami in ki se nahajajo tako na plaži kot nad vodo. Z izjemno hrano, storitvami, vilami in počitniškimi objekti tako ni presenetljivo, da so Maldivi ena najbolj priljubljenih destinacij za tiste, ki iščejo ultimativne počitnice na plaži.

Vreme na Maldivih je lepo skozi vse leto. Obstajata dve glavni sezoni: zimski meseci so ponavadi bolj suhi (od oktobra do aprila), poleti pa so običajno malo bolj vlažni (od maja do septembra). Če že pade dež, pogosto pade samo za kakšno urico popoldne ali zvečer.

Kdaj?

november – marec.

Redna cena

700€+ (prihranek: 240€)

Kako do Benetk?

Za 14€ z GoOpti – kliknite in uporabite kodo RFLIR4BZVJ79 za popust 5€ ob prvem naročilu.

Koliko časa bo trajala ponudba?

Kakšen dan ali dva.

Primer potovanja

, Pozimi na Maldive za 460€, Poceni po svetu, Poceni po svetu
Kliknite na sliko za preusmeritev na Momondo, kjer se ponudba za letalske karte nahaja.

Letalske družbe

Air France

Hotel

Tokrat smo za vas izbrali zanimiv budget hotel Hotel Maafushi Inn (kliknite za več info, da se sami prepričate, ali je hotel pravi za vas oz. za izbiro drugega & rezervacijo) z zelo dobrimi ocenami. Nahaja se na atolu Južni Male, blizu reke Maafushi in plaže Hurra. Sobe so klimatizirane in imajo lastno kopalnico.

Cena: od 20€ dalje / noč z zajtrkom.

, Pozimi na Maldive za 460€, Poceni po svetu, Poceni po svetu