, Qatar Airways v primeru postanka v Dohi ponuja hotele za samo 23$ na noč, Poceni po svetu, Poceni po svetu

V nekaterih mestih lahko komaj dobite ležišče v hostlu za 23 dolarjev, vendar lahko s programom postanka Qatar Airways uživate v hotelu s štirimi ali petimi zvezdicami za isto ceno. Rezervirajte let pri Qatar Airways s postankom vsaj 12 ur v Katarski prestolnici Dohi, potem pa boste lahko rezervirali bivanje v sodelujočih hotelih z velikimi popusti.

To je to, kar morate vedeti:

1. Rezervirajte svoj let

Če želite izkoristiti program, boste morali rezervirati vozovnico za več mest. Promocija vam omogoča, da ostanete v Dohi za eno do štiri noči po znižani ceni, zato ustrezno izberite let.

Ta promocija je dobra za potovanje do konca leta. Lete morate rezervirati do 28. decembra 2019.

2. Kar boste potrebovali, zapakirajte v ročno prtljago

Če je vaš postanek v Dohi eno noč, poskrbite, da boste zapakirali vse, kar potrebujete, v ročno prtljago. Če boste v 24 urah ponovno odleteli, ne boste mogli dvigniti čekirane prtljage na letališču.

3. Pridobite vizo (ob vstopu)

Slovenci za vstop v Katar potrebujemo vizo, ki pa jo na sreči lahko dobimo ob vstopu v državo.

4. Rezervirajte hotel

S svojo številko vozovnice rezervirajte hotelsko sobo za največ dve odrasli osebi in enega otroka, bodisi prek spleta ali prek potovalne agencije. Obstaja več kot 25 sodelujočih hotelov, vključno z butik hotelom Al Aziziyah, ki temelji na viktorijanskem vzdušju, ali z vrhunskim hotelom Radisson Blu Doha.

Cene lahko nihajo glede na razpoložljivost hotela, vendar so na splošno več kot odlične cene v primerjavi z redno ponudbo. Te cene odražajo stroške vašega celotnega bivanja, ne na noč, najboljša ponudba pa je za eno nočitev.

5. Načrtujte postanek

Zdaj, ko sta vaš let in hotel rezervirana, začnite načrtovati, kaj želite početi v Dohi med vašim bivanjem. Nekateri obožujejo vrhunski muzej islamske umetnosti, ki ima zbirko umetnosti in artefaktov za obdobje 1400 let, in Souq Waqif, enega najstarejših trgov Dohe. Tik pred mestom se lahko odpravite v celinsko morje, kjer se lahko sprašujete, kako za vraga je morska voda prišla do sredine puščave.