, Super cena za decembrski let iz Ljubljane v Bangkok za 415 EUR, Poceni po svetu, Poceni po svetu

Tokrat nas ponovno preseneča AiFrance v povezavi s KLM. Zelo ugodne cene povratne letalske karte iz Ljubljane v Bangkok in to v preprazničnem decembru.

O Bangkoku

Bangkok je mesto, kjer znano in eksotično trčita kot okusa na krožniku pàt tai.

Hrana

Dokler ne jeste na ulici v Bangkoku rezancev, pomešanih z znojem med oblakom izpušnih hlapov, še niste jedli tajske hrane. Po navadi boste dobili intenzivno mešanico okusov: začinjeno, kislo, sladko in slano. Toda za pustolovske jedi, ki ne potrebujejo belih prtov, verjetno ni boljše destinacije na vetu za malico. In s priseljevanjem, ki vsako regijsko tajsko in mednarodno kuhinjo pripelje v prestolnico, je to tudi resnično raznoliko doživetje. In morda najboljše od vsega, Bangkok postaja ena najbolj priljubljenih kulinaričnih destinacij na svetu.

Zabavni ljudje

Tu se lahko zdi jezikovna ovira ogromna, vendar nikoli ni nikomur preprečeno, da bi se spoznal z domačini. Kulturne podlage prestolnice so vidne v skoraj vseh vidikih vsakdanjega življenja, najbolj pa v smislu za humor domačinov (v tajščini je znan kot sà · nùk). Naročanje hrane, menjava denarja in barantanje na tržnici običajno vključujejo občutek razigranosti – morda koketiranja – in nasmeh.

Raziskovanje mesta

Glede na to, da vsakodnevno življenje poteka na ulici, je malo mest na svetu, ki raziskovanje mesta nagradijo tako kot Bangkok. Z ladjo obiščite skrito tržnico in se sprehodite po utečeni poti Banglamphua, kjer lahko kakšno rečete s katerim od tamkajšnjih menihov. Izgubite se v ozkih ulicah kitajske četrti in prisluhnite kitajski operni predstavi. Ali pa naj vas BTS (Skytrain) odpelje do Sukhumvita, kjer lokalna scena nočnega življenja razkriva svetovljansko in dinamično mesto.

Mesto kontrastov

V Bangkoku je doma protislovje, ki mestu pričara njegovo kompleksno in večplastno osebnost. Tukaj se mega nakupovalni centri, ohlajeni na precej mrzlo ozračje, družijo z 200 let starimi vaškimi domovi; zlati spiralni templji si delijo prostor z neonsko osvetljenimi trakovi; promet, ki skoraj stoji, obidejo čolni z dolgim ​​repom, ki plujejo po kanalih in rečnih poteh; budistični menihi, oblečeni v tradicionalne oranćne obleke, se pogovarjajo z najnovejšimi pametnimi telefoni; restavracije, ki stojijo na nebotičnikih in spregledane ulice s prehrambnimi vozički. Svetovljanstvo, kič in zgodovino boste tako lahko srečali na vsakem koraku.

Kdaj potovati?

December.

Koliko časa bo trajala ponudba?

Ne prav dolgo.

Nasvet

Če ne vidite takšnih cen, ko so prikazane v tem prispevku, je možno dvoje:

  • da je povpraševanje začelo naraščati (torej, da so vas drugi prehiteli) – v tem primeru se malce poigrajte z datumi;
  • da imate piškotke na tej strani naložene že dalj časa – v tem primeru izbrišite piškotke strani in potem še enkrat kliknite na spodnjo povezavo.

Primer potovanja – poceni letalske karte

, Super cena za decembrski let iz Ljubljane v Bangkok za 415 EUR, Poceni po svetu, Poceni po svetu
Klikni na sliko za preusmeritev na Momondo, kjer se ponudba nahaja. 354GBP = 415EUR

Letalske družbe

Air France, KLM